Melbourne Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Melbourne

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$19
PER DAG
17
PER DAG
Melbourne Autoverhuur - Vanaf 19 USD / Vanaf 17 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Melbourne

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Melbourne

4.5 stars

4.5 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 76 op onze klantenquête..

4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 

He tenido una muy buena experiencia con Car rental group, pues habiendome equivocado las fechas de mi reserva ellos me lo han solucionado sin ningún vosto adicional. No dudaré en volver a utilizar sus servicios.

-

De Melbourne Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Melbourne.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Melbourne en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Melbourne airport, ook wel bekend onder de naam Tullamarine Airport de belangrijkste luchthaven van de Australische stad Melbourne. Deze werd geopend in het jaar 1970, en het is de tweede grootste luchthaven in Australië. Het is de enige internationale luchthaven onder vier luchthavens die het stedelijke gebied van Melbourne bedient. De luchthaven ligt op 23 km van het centrum van de stad.

Veiligheid en douane

De luchthaven heeft zowel lokale en federale veiligheidspersoneel om te voorzien in de veiligheid van de reizigers. De luchthaven heeft veiligheidspersoneel met screen en scan apparatuur omwille van de algemene openbare veiligheid.

Valutawissel

Als u een buitenlander bent en geld wilt wisselen, zodat u kuntt betalen voor een taxi, de huur van een auto of het boeken van een hotel, kunt u dit doen op de luchthaven. De stad van Melbourne heeft overvloed van centra waar u geld kunt omwisselin met inbegrip van banken en valuta exchange bureaus. Over het algemeen hebben deze lagere wisselkoersen ten opzichte van de luchthaven. Indien mogelijk, is het raadzaam om vooraf valuta online te wisselen. Echter, er zijn bank geautoriseerde uitwisseling centra op de luchthaven, en kunt ubij hen terecht voor goede tarieven.

Grond vervoer Melbourne Airport

Melbourne Airport ligt 24 kilometer ten noordwesten van het centrum van de stad, en er zijn tal van middelen van vervoer voor het reizen van en naar de luchthaven. Zij omvatten;

 • Met de taxi
 • Met de bus
 • Privé-auto 's
 • Autoverhuur

Voor een toerist die graag wil touren door de stad op hun gemak, zou autoverhuur de beste optie kunnen zijn. Er zijn tal van goedkoop autoverhuurbedrijven op de luchthaven die kunnen ook online worden gecontacteerd, wanneer u de auto klaar wilt hebben staan op de luchthaven. Er is ook de mogelijkheid tot unidirectionele Autoverhuur, hierbij kunt u de auto huren op één plek en laat deze in een andere lidstaat achter. Dit is handig als u niet wilt terug te keren naar de rental bestemming.

Rijden in Melbourne

Dus u hebt het besluit gemaakt om een auto te huren, hoe zit het met de regels in Melbourne?

 • U moet aan de linker kant van de weg rijden
 • Veiligheidsgordels zijn verplicht
 • De maximumsnelheid is 60km/h in stedelijke gebieden, en tussen 100 en 110km/h op snelwegen
 • De minimumleeftijd voor het besturen van is 17 jaar, mits u kunt aantonen dat u een toerist bent en in bezit bent van een geldig rijbewijs in de Engelse. Als dat niet het geval is, moet u een vertaling hebben van uw rijbewijs.
 • U dient reisdocumenten bij u te dragen
 • Het alcohol promillage mag niet meer bedragen dan 0,05%

Toeristische attracties Melbourne

Melbourne heeft veel te bieden op het gebied van toeristische bestemmingen. Er zijn tal van georganiseerde groep tours waaraan u kunt deelnemen. Echter, als u de stad wilt verkennen in uw eigen tijd en tempo, is het huren van een auto bij een van devan de goedkope autoverhuurbedrijven de beste optie. Sommige reizen omvatten;

 • Explorer ontdekkingstocht met de bus
 • Boottochten
 • Helikopter tours
 • Rondleidingen te voet

Enkele van de spectaculaire dingen die u kunt zien in de stad van Melbourne omvatten;

* Historische bezienswaardigheden

* De Yarra river

* Stranden

* Arthur zits stoeltjeslift

* Melbourne theaters

* Eureka Skydeck 88

* Federation square, en nog veel meer.

U moet er rekening mee dat u alleen dit gebied met de diensten van autoverhuur verkennen kunt.

De Melbourne Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Melbourne over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Melbourne.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Melbourne.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Melbourne. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Melbourne met dagprijzen

  Luchthaven
  • Melbourne Luchthaven
    Stad
    • Melbourne

     Een deel van Ecommerce Group Ltd